Lokacioni

Objektet e PREMIUM BAU janë të vendosura në një pjesë shumë të qetë të qytetit. Rehatia dhe qetësia janë karakteristika të objekteve tona dhe pozicionimit të tyre dhe rrethimit të apartmenteve me gjelbrim të lartë.  

Distanca nga disa pika kyçe:


Plazha1 Km
Hotel Otrant600 M
Autopompa Castelana1.0 Km
Banim112 apartmente
Afarizëm266.30m2
Parking70 nëntokë, 58 mbitokë
Hapësirë e lojërave100 m2
2 pishina97.5 m2 82.5 m2
Gjelbërim2000 m2